Menu

Wat is het geheim van Theo?

Theo is een heel gedreven cursist van mij. Toch zie ik hem bijna nooit. Hij mij wel, op een beeldscherm. Het is net alsof je bij me thuis bent, zei hij laatst nog tegen me. Hij volgt in het zuiden van Nederland de video-lessen die ik eerder opnam in het westen van Nederland. Hij was één van de eerste deelnemers van de online training Echt Improviseren. Ik ontmoette hem pas máánden later tijdens een Family Jam in Amsterdam. Ik was ontroerd hoe mooi en goed hij al kon improviseren. Hij heeft dan ook veel tijd om te oefenen. En Theo benut zijn oefentijd op één of andere manier heel goed. Want bij de volgende Family Jam, een paar maanden later in Utrecht, was hij alweer met spróngen vooruit gegaan. Zeg, wat is jouw geheim? vroeg ik hem.

Theo volgt inmiddels een paar Skype lessen bij mij. En tijdens één van deze Skype-lessen heb ik hem gevraagd of hij wat oefentips kan geven. Dit heb ik opgenomen zodat ik deze kan delen met jullie. Deze tips zijn trouwens niet alleen bruikbaar voor online cursisten, maar voor iederéén! Doe er je voordeel mee. Met de groeten van Theo.

Ik ben benieuwd: wat zijn jouw geheime oefentips voor blazers die beter willen leren improviseren? Deel je tips in het reactieveld onder het filmpje (dan zijn ze alleen niet langer geheim meer).

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen