Menu

De enige improvisatietraining waar je écht vanaf het begin leert improviseren, je oren leert gebruiken en je innerlijke verbeelding leert ontwikkelen. Jelske geeft persoonlijke feedback en is één van de beste docenten die ik tot nu toe ben tegengekomen (Eef van der Burg, saxofoon - NL)

Start 22 januari 2021 Leer hoe je je eigen melodieën bedenkt en spontane improvisaties kunt maken over akkoorden. Ontwikkel in 12 weken een oefenroutine die je helpt om je persoonlijke stijl te ontdekken en ontwikkelen. Leer samen met anderen en ontvang persoonlijke feedback op je voortgang. Je leert de basis van de Improvise for Real methode. (voormalige 'Bliksemstart met Improvise for Real' en voormalige eerste helft van de 'jaartraining improviseren').

Ik wilde dat ik dit jaren terug had geleerd. Ik vind je enthousiasme aanstekelijk, je niet oordelende houding en toch feedback geven is erg belangrijk om drempels te nemen. Het meest belangrijke is dat ik weer zo veel plezier heb in spelen en dagelijks oefen.  (Annemarie Post, saxofoon - NL)

Start 22 januari 2021 Vervolgtraining. Duik dieper in de harmonieën om uiteindelijk te gaan improviseren op je eerste jazz standards.

Deze training leert je alles wat je nodig hebt om over de harmonieën van de verschillende soorten blues te leren improviseren. Deze training verrijkt je spel en vergroot je mogelijkheden om met andere musici te jammen. Je zult elke bluessong herkennen en moeiteloos zonder bladmuziek kunnen improviseren over de blues.

Wil jij graag je begrip van harmonie en melodie te verdiepen, je repertoire kennis te vergroten, je vocabulaire te verrijken en je technische mogelijkheden uitbreiden? Dit is een vervolgtraining op de jaartraining of op de 'introductie in melodische improvisatie (deel 1)' en 'ritme en gemengde harmonie (deel 2)'. 

Wil jij graag je begrip van harmonie en melodie te verdiepen, je repertoire kennis te vergroten, je vocabulaire te verrijken en je technische mogelijkheden uitbreiden? Deze training sluit aan op de Jazz Standards Workout (Easy).

Volgde jij de 'introductie melodische improvisatie', de training 'ritme en gemengde harmonie' of de voormalige 'jaartraining improviseren'? En wil je graag maatwerk via privélessen? Bekijk hier de mogelijkheden. Jij bent gemotiveerd, besteedt tijd aan het oefenen en bereidt je goed voor op de lessen.

Wil je een workshop op maat? Orkesten, muziekdocenten en klassiek geschoolde professionals zijn je voorgegaan. Bekijk de mogelijkheden of neem contact op.